Kezdőlap Rólam
A térkép
Lejegyezve: 2018.10.22- Hol találok olyan igazit?
- Körbenézett a plázában?
- Igen, de csak olcsó műanyag volt.
- És az ügynökségek katalógusában?
- Ó, azok mindig hazudnak.
- Neten rendelés?
- Próbáltam. Utánzat volt, vissza kellett küldenem.
- Piacon járt?
- Hónapokig. Olyan, mint a lóvásár. Mind dicséri a maga portékáját, garancia nincs és alkudni kell. Sok a lejárt termék, és minden piacon ugyanaz a kínálat. Már nagyon unom.
- Mondja, valójában mit keres?
- Mondtam, valódit. Olyat, ami marketing, photoshop és csomagolás nélkül is jó, amit nem kell felturbózni, meghamisítani, megjavítani vagy visszavinni. Nem utángyártott és nem szériatermék.
- Szóval Ön az egyedit keresi?
- Igen, azt. Olyan igazi nekem valót.
- Kedves Uram, egyetlen javaslatom van csupán. Menjen vissza a városba, élje az életét, de mindig tartsa nyitva a szemét - és a szívét.
- Ennyi?? Legalább adjon egy térképet, hogy el ne tévedjek!
- Térképet nem adhatok. Az az Ön szívébe van beépítve. Kezdje el használni: hallgasson a megérzéseire.
- És mennyi idő, mire megtalálom az igazit?
- Nézze, nem vagyok jós. Tapasztalataim szerint ez teljesen változó. Lehet, hogy már a következő sarkon belebotlik, de az is lehet, hogy még hónapokig vagy évekig kell vándorolnia. Egy biztos: egyedül Ön találhatja meg az odavezető utat. A lelőhely mindenki számára egyéni. Ha kinyitja ott azt a nagy könyvet, ügyfelek ezreinek beszámolóját fogja találni benne arról, hogy ők hogyan találtak rá. S bár lesznek hasonló történetek, nem lesz két egyforma. Ezért nem tudok Önnek receptet adni.
- Kérem, adjon legalább valami megnyugtató útravalót!
- Csak azt mondhatom, amit minden elődjének mondtam. Induljon saját úton, lásson a szívével, és kerülje a zsúfolt helyeket. Menjen arra, amerre még soha, és felejtse el az üzleteket!
Amit Ön keres, azt nem árulják sehol. Nincs ára, mert olyan ritka és olyan értékes, hogy megfizethetetlen. Nem lehet megvásárolni vagy örökölni, sem mástól elvenni, csak ajándékba lehet kapni. Akkor, ha megérik rá az ember. Ezért élje az életét, tanuljon, fejlődjön, tegye a dolgát, tartson ki és találjon rá a kincsre. Úgy, ahogyan még senki más. Járjon sikerrel!
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- A legszebb történet
- Most te jössz
- Félút
- Beérés
 
< < <  Haragszom
 
 
 
KÖZÖSSÉGI PROGRAM
Tizenkét Szoba

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
KAPCSOLAT

Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: 1088 Bp. Bródy Sándor utca 27.
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak
Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek