Kezdőlap Rólam
Amikor nem téged választ
Lejegyezve: 2017.03.01A legnehezebb azt elfogadni, hogy ő másfelé fordult. Hogy nem te vagy a legfontosabb ember a számára. Na ez évekig tud bántani. De pont ez hozza fel a belső erőt, és ébreszt rá egy nagy igazságra, amely közelebb visz igaz párodhoz.

Sokáig úgy érezheted, Te nem vagy elég jó, s magadat hibáztatod, a továbblépését elutasításnak veszed. Keresed magadban a hibát, a kijavítani valót, hogy neki - vagy a következőnek elég jó lehess. Vagy megpróbálsz versengeni azzal a másikkal, hozzá méred magad, és mindenáron győzni akarsz egy olyan versenyben, amit meg sem hirdettek. Jobb akarsz lenni nála és mindenki másnál. De miért is?

Pedig egyszerűen annyi történt, hogy ti ketten nem illettetek össze. Nem arról van szó, hogy nem vagy elég jó, csak Neki nem vagy megfelelő. Nagy különbség. S ha így áll a dolog, hidd el, ő sem megfelelő a számodra. Sok évnyi önmarcangolást és belső békétlenséget lehet megúszni, ha ezt az elején felismered, és ahelyett, hogy máshoz igazítanád magad, azon igyekszel, hogy még jobban önmagadra hasonlíts. Hogy még tisztábban, még érthetőbben fejezd ki mások számára, aki vagy. Amikor egységbe kerülsz magaddal, megszűnik a megfelelési kényszer, és kisimul benned minden. Megnyugszol, és már nem iparkodsz valamilyen lenni, mert az vagy, aki. Önazonossá válsz, olyan emberré, akit meg lehet látni és fel lehet ismerni.
Amikor valaki elhagy, lehetőséget kapsz, hogy közelebb kerülj magadhoz, és amikor közelebb kerülsz magadhoz, akkor varázslatos módon közelebb kerülhetsz Igaz Párodhoz. Akkor már könnyedén lép be az életedbe az, aki pontosan Hozzád érkezett, s aki egyszer majd azt mondja neked:

"Látlak, hallak és érezlek. Tudom, milyen vagy, és én pont ilyennek szeretlek. Téged kerestelek. Te vagy az."

Mind erre vágyunk.
 
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Hosszú fehér ruhában
- A szív bölcsessége
- Ne keresd az Igazit!
 
< < <  Leszel a volt férjem?
 
 
 
KÖZÖSSÉGI PROGRAM
Tizenkét Szoba

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
KAPCSOLAT

Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: 1088 Bp. Bródy Sándor utca 27.
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!