Kezdőlap Rólam
Érted vagyok jól
Lejegyezve: korábbi írásHogy miért vagyok jól?
Mert ön-azonos vagyok. Harmóniában mindazzal, ami bennem van. A kinti világ örökmozgó, olykor kaotikus és felborult, de idebent rend van. Békesség. Nyugalom. Idő, ami megállt, tér, ami kitágult. Száguldó életed már nem ránt magával, érzelmeid hullámain többé nem hajózom, engem a bennem élő megtart és körbevesz. Úgy szeretlek, hogy nem kötődöm földi ígéretekhez. Úgy vagyok veled, hogy függésben nem leszek. Nézd, én már egész vagyok, elvenni tőled semmit sem fogok. De a szívem nyitva van feléd, s ha magadtól, magadból adsz, azt örömmel fogadom. S ha adok, nem cserébe adok. Nem viszonzásképp, hogy lerójam tartozásom. Csakis azért, mert adni akarok. Mert téged választottalak ki arra, hogy megajándékozzalak. Nem tárgyakkal, nem ígéretekkel, hanem igaz, jelenlévő élettel. Csak magamat adhatom. Ha a béke vagyok, békét fogsz kapni. Ha az egész vagyok, egészet fogsz kapni. Jól vagyok magamért, s jól vagyok én már érted is. S ha te is mersz jól lenni magad, ha te is megteremted önazonosságod, rended, békéd, akkor ketten együtt ezerszeresen jól leszünk. Emelni fogjuk egymást, és nem lehúzni. Fényesíteni, s nem megfakítani. Mi ketten ily ragyogóan azért vagyunk, mert előbb egyedül, külön-külön is már jól voltunk...

Két ember csak akkor élhet teljes kapcsolatot, ha már önmagukban is rátaláltak a teljességre. Itt várlak, ha kilépnél a kapcsolatfüggéségből, és vágysz megteremteni saját teljességedet. Hogy aztán mindez összetalálkozhasson egy másik teljességgel.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Átálltam a másik oldalra
- Félút
- Ne keresd az igazit
- Vallomás
 
< < <  Isteni Férfi
 
Vállalod?  > > >
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
 
 
Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek