Kezdőlap Rólam
Felhőben tárollak
Lejegyezve: 2015.01.27Azt mondják, így mindig elérhető leszel. Nem semmisít meg az áramszünet, a villám sem csap beléd, és ellopni sem tud többé senki sem. Biztonságba helyezlek hát. Ezentúl bátran kiírhatlak, újra és újra elolvashatlak, hozzád tehetek, sőt, akár ki is egészíthetlek. Remek játék. Megformállak, aztán újraformállak. B-á-r-m-i-k-o-r. Hmm. Ez egész megnyugtató. Csak a jelszó kell, és hozzád férek, akárhol is támad kedvem Rád. Szóval helytől független létező leszel. Egyre jobban tetszel nekem. Megnyitlak. Látom már mindened. Ha nem lennél egyértelmű, meg is címkézhetlek. Ó, hogy másolható is vagy? Nahát, ezen még kicsit elmélkedem, kell-e belőled több, akármennyi nekem. Titkon azt képzeltem, egyetlen leszel. Mindenesetre most nyomok egy ENTER-t.

Szóval így történt, hogy korszerű lettem, és egy erre járó-kelő felhőbe elmentettelek. Ezzel vajon igazán megmentettelek? Vagy csak tartósítottalak, magamnak megtartottalak?

Hiányérzetem van. Nem érinthetlek, nem tehetlek zsebre, persze, persze, amúgy abszolút biztonságosan kezelhetlek, de valahogy olyan programozott lettél odafent. És őszintén bevallom, igazából nem bízom a bárányfelhőkben sem. Tudod, a világért el nem veszítenélek. Nagy munkám van már benned. Fél szememet ezért mindig a felhőn tartom. Virtuálisan vigyázok Rád. Önkéntes Őrző lettem. Mert valóban pótolhatatlan vagy nekem.

Felhőben tárollak, és bármikor lehívhatlak, mégis, mégis, olyan megfoghatatlan vagy. Arról álmodom, hogy egyszer végre feltöröd magad, kilépsz a rendszerből, e kódolt ködből, életre kelsz, és valóra válsz. De te ezt nem érzed. Mert szívedet berácsozták nullák és egyesek, és bár mindig tökéletesen megjelensz, a legfőbb kérdésed, hogy a mondat végén pont vagy felkiáltójel legyen.

Felhőben tárollak. Álmaimat színes mellékletként hozzád csatolom, és velük együtt Téged örökre elmentelek.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Csak egy libbenés
- Vártalak
- Letettem
- Mással táncolok
 
< < <  Éhes vagyok!
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!