Kezdőlap Rólam
Félút
Lejegyezve: 2017.11.26Tedd meg érte. Tedd meg magadért. Szólj, dönts, lépj, cselekedj, csak egyet ne tegyél: ne rá várj. Ha tudnád, ha hallanád, ő mit gondol, ő mit érez, ő mitől fél és ő mire képes, egészen elcsodálkoznál, hogy az ő oldaláról ilyen a világ. Valakinek el kell kezdeni. Őszintének lenni, felé nyitni, érte nyúlni, hozzá lépni, és felvállani az elutasítás kockázatát. Valóban nem tehetsz semmit helyette - de ő sem tehet semmit helyetted. Igenis le lehet maradni egy kapcsolatról, ha mindenki csak vár, és tökéletesen félre lehet érteni egymást.
Ha nem akarsz kiszolgáltatva lenni másoknak, indulj el, és menj el félútig. De csak félútig, soha ne tovább. Tedd meg a magad részét, juss el addig, ameddig a te oldaladon el lehet, és állj meg a felezővonalnál. Aztán bízz benne, hogy ő is megteszi ugyanezt, ő is elindul, és eljut a felezővonalig. Ott pedig már valóban csak egy karnyújtásnyira vagytok, és elérhettek egymáshoz. Egy kézfogás, egy tekintet, egy mosoly vagy ölelés elegendő, hogy leomoljon minden határ. Ha pedig nem indul el, az az ő felelőssége, hagyd rá és ne okold. Tiszteld még a tehetetlenségét is, mert az az ő döntése. S legyen meg az a jó érzésed, hogy te megtetted a magad részét. Akkor elmondhatod, hogy nem rajtad múlt, és minden este úgy térhetsz nyugovóra, hogy ma sem tétlenkedtél, hanem cselekedtél. Magadért. És Őérte.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:
- Megtaláltalak
- Ne keresd az Igazit
- Most Te jössz
 
< < <  Ha nincs, aki szeressen
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!