Kezdőlap Rólam
Fényékszer

Egyedi ásványékszerek - hogy a világ fényesebb legyen


Fényékszer az Etsy-n

Kedves Látogató!

Ha egyedi ásványékszert keresel, akkor jó helyen jársz!
Minden Fényékszer egyedi és egyetlen, azaz garantálom, hogy nem készül belőle másik, így egyedi ékszered lehet elérhető áron. Válassz a meglévő alkotások közül, vagy rendelj tőlem ékszert saját elképzeléseid alapján!
Kereshetsz a Fényékszer Facebook oldalán vagy írj üzenetet az e-mailcímemre!

Alkotásaim közt találsz karkötőket, fülbevalókat, nyakláncokat, szetteket, könyvékszereket, ingákat és egyéb dísztárgyakat, ajándékötleteket. Mivel minden darabból csak egyet készítek, azt ajánlom, ha megtetszik valami, ne habozz megrendelni.

Csak akkor alkotok, ha lelkileg kiegyensúlyozott, "fényes" vagyok, hiszen a tárgyak átveszik a rezgéseinket, nem mindegy tehát, mit fűzök, gondolok, érzek "bele" az ékszereimbe. Kizárólag olyan darabokat készítek, amilyeneket én is szívesen viselek, így egyéni ízlésem, színvilágom, vonzódásom is visszaköszön termékeimen.

Fényékszereimmel és könyvékszereimmel ragyogást, harmóniát és szépséget szeretnék adni Neked - hogy a világ fényesebb legyen. Kívánom, hogy alkotásaimat fogadd olyan szeretettel és örömmel, mint ahogyan én elkészítettem.

 
Az aktuális kollekciót itt tudod megtekinteni::

Fényékszer a Facebookon

Amennyiben szeretnél értesülni legújabb alkotásaimról, lájkold a Fényékszer Facebook oldalát, ahol a szép fotók mellett mindig találsz neked szóló üzeneteket, napi idézeteket is.

Egyéni igények teljesítésére is van lehetőség, ehhez kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot itt:


 

A Fényékszer név sok évvel ezelőtt született egy Karácsony éjjelén. Valaha az a kislány voltam, akit elképzelni sem lehetett nyaklánc nélkül. Alkotni mindig szerettem, de az ékszerek iránti vonzódás csak sok év szünet után, már négy gyermekes anyaként ébredt fel újra bennem.

Első inspirálóim három gyönyörű lányom, akik időközben felnőttek. Ők segítettek a kezdeti lépéseknél, - a legnagyobbnak köszönhetek számtalan hajnalig tartó közös alkotást és jó néhány csodás ékszerfotót is. Legfőbb támogatóm pedig a párom, aki lelkesedésével, figyelmességével és ötleteivel mindig lenyűgöz, - és aki nélkül én sem lennék most itt.
Ékszerfotók: Újabban a fotókat is én készítem, de néhány korábbi munkámat Anna lányom, Balázs fiam, illetve a párom fotózta.

Amikor a kicsi naggyá válik

Új örömöt találtam az életben. Az ékszerkészítéshez kapcsolódik, de számomra eddig ismeretlen terület. Évekig vártam másokra és kértem őket, ugyan fotózzák már be az ékszereimet, mert én nem tudom. Aztán rájöttem, nem várhatom másoktól, hogy mindig rendelkezésemre álljanak, hisz nekik is megvan a maguk dolga, feladata, élete. Így hát kísérletezni kezdtem. Íme az eredmény. Magamon is meglepődtem, mennyire leköti a figyelmem ez a tevékenység, és mennyire lehet élvezni a kép alakulását, ahogy a végén megjelenik a monitoron az, amit élőben is látok. Lenyűgöz a közeli nézőpont, és az apró dolgokban rejlő számtalan lehetőség. Valóban csodás érzés bemutatni a világ szépségét bármilyen formában, visszaadni, továbbadni, látni és láttatni. Még ha csak néhány ásványról van is szó.

Azt hiszem, igaza van Santiagonak Coelho regényében, amikor hosszasan, gondosan fényesíti az üvegárus poharait, és közben ezt mondja:

                     "...Mert ami a legjobban vonzza az embereket, az a szépség."
                    (Az alkimista)
 
 
KÖZÖSSÉGI PROGRAM
Tizenkét Szoba

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
 
KAPCSOLAT

Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: 1088 Bp. Bródy Sándor utca 27.
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak


Copyright © 2014-2019. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!