Kezdőlap Rólam
Fénykereső
Lejegyezve: 2016.09.26Nem fog menni. Nem fogod megérteni Őt, hogy mit miért tett, mással, s veled, hogy mi értelme volt ennek az egésznek. Hibáztatni és vádolni fogod, őt teszed felelőssé azért, ahogyan most vagy, s tőle fogod várni a megoldást is. S ha nem jön vissza, mi lesz? Ha nem kér bocsánatot, még csak elnézést sem, ha azt az egyszerű szót sem képes kimondani: sajnálom? Ha nem hajol le hozzád és nem emel föl, ha nem is veszi észre a sebeid? Akkor mondd, mit teszel? Maradsz a váradban megbántva, s el nem múló múltadhoz láncolva magad? Saját börtönöd őre lennél, csak mert ő már nem szabad?

   
Ha azt sem tudja, mit tett, ha hátra se nézve lépett tovább, hidd el, nem fog menni, hogy ő gyógyítson be. A tettes gyakran hagyja el a helyszínt, s merül máshol feledésbe. Mindez már nem a te dolgod, ne törödj vele! Hagyd meg neki az ő részét, s bízd rá, mit kezd vele.

S ha jön majd egy Másik? Vele is így lesz? Tőle fogod várni a feloldozást, csak mert nálad valahogy még nem ért véget az előző fejezet?Talán ideje lenne visszanézned, s megértened mindazt, ami történt.

Talán érdemes lenne leülnöd ide a földre, elbeszélgetned magaddal, és azt mondani: Elfogadom mindazt, ami volt, s már tudom, hogy értem történt. Köszönöm. Vállalom.

Eljutottál már oda, hogy befogadd, s méltó helyére tedd a történeted?

Nem a fejeddel, úgy nem fog menni. Próbáld a szíveddel!
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács. Ha változtatnál, itt várlak: Kapcsolattolmács - Mi Kör
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Változások, válságok, újjászületések
- Mielőtt megbocsátok
- Hagyom, hogy minden lélek járja a maga útját
- Mintha
- Pillangótánc
- Kiút
 
< < <  Nem mondhatom el
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!