Kezdőlap Rólam
Ha nincs, aki szeressen
Lejegyezve: 2017.09.10Ha nincs, aki szeressen, nagyon nehéz fennmaradni a víz tetején, s nem elmerülni a magány tengerében. Ha nincs, aki szeressen, akkor éhezel. A lelked éhezik, s ez pont olyan kínzó hiány, mint amikor a testednek nincs mit ennie. A szer etet. Ha nincs, aki szeressen, akkor nincs, aki a lelkedet táplálja.
Ha nincs, aki szeressen, csak vegetálsz, és létedért küzdve próbálsz meg átevickélni egyik napból a másikba, remélve, hogy egyszer majd elérsz a túlsó partra. Oda, ahol annyi embert látsz boldogan nyüzsögni, párjára lelve táncolni az élet partyján, míg te kirekesztettként vágyakozol, de nem vagy rajta a vendéglistán.
Ha nincs, aki szeressen, a tűz nincs benned, mi lobogtatná belül az életet, sem a víz, mely áramoltatná, a levegő boldog könnyedsége sincs jelen, s benned a föld megtartó ereje is hiány.

Szert kellene tenned valakire, aki szerethet, s akit majd te is viszont tudsz szeretni. De hogyan tegyél rá szert, ha nincs benned szer?? Hogyan szerezd be a párodat?

Ha nincs, aki szeressen, menj ki az erdőbe, fel a hegyre s a tarka rétre, mert olyankor érted mozdul meg minden fa s virág, hogy megértsd: akkor is szeretve vagy, ha épp azt hiszed, nincs, aki szeressen. Mert eljönnek hozzád a madarak, s elcsicsergik boldogságukat. Odaadják szívüket a fák, s a lombok egy igazi koronát. A természetben, lásd, egyetlen szál virág sincs egyedül, ott minden élőt élő vesz körül! Hát gyere ki szobád magányos rejtekéből, menj közéjük, és engedd meg, hogy az Ég madarai, fái és virágai köréd gyűljenek, és szeressenek.

Ha pedig elég sok időt töltesz körükben, ha hosszasan nézed, hallgatod őket, egy napon érteni kezded a lényeget. Megérted, hogy mindaz, amit kerestél, már régen ott van benned. A szívedben nem lesz többé hiány, tele lesz, és amikor túlcsordul, már lesz mit adnod neked is. Akkor már nem az lesz a kérdés, hol van, aki téged szeret, hanem hogy hol vannak, akiket te szerethetsz. Mert szeretni azt lehet, aki maga is képes szeretni. Nem várakozol tovább tétlenül, hanem adni kezdesz mindazoknak, akiknek szükségük van rá. Nézz körül, és találd meg a lelki éhezőket. A Szer benned. Indulj, és mint a virágok, szórd szét köztük magad.

Egy szép napon pedig megtörténik, amire mindig is vágytál: besétál az ajtódon az az ember, aki pont a Te szeredre vágyik, és aki már jó ideje azért indult el, hogy megtalálja, akit szerethet. Az étele és itala leszel, táplálni fogod őt a Szereddel, és többé sosem éhezel.

A Szer etet. Ne várd az Egyetlent és ne vond meg magad a világtól! Szeresd, öleld, tápláld, akit érsz, mert Igaz Párodhoz a Sokaságon át vezet az út.


Szeptember 17-én új közösségi programok indulnak a Ragyoglak szellemiségében,
Részletek és jelentkezés itt: Tizenkét Szoba

A kép forrása: Pixabay.com
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:
- Megtaláltalak
- Ne keresd az Igazit
- Most Te jössz
 
< < <  Örömerő
 
Félút  > > >
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!