Kezdőlap Rólam
Hétköznapi reggel
Lejegyezve: 2015.05.13Rohan a hétfő reggel, megküzd a dugóval és a tömeggel, készül egy újabb bevetésre. Sürgős tennivalók sora, fontos dolgok listája vár, és csak jönnek hozzá az újabb tételek. Mennyi éve már, hogy ilyen minden hétfő reggel, hogy újra és újra meg kell harcolnod a helyért, az időért, a zsákmányért, a sikerért, csak élni, élni mikor - ezt kérdezed minden nem-szeretem-hétfő reggel.

Hol van az a hely, ami megvár, s akkor is tiéd, ha nem sietsz? Hol van az a nap, ami más, mint minden másik reggel, akkor is, amikor épp munka van? Hol van az a munka, ami örömmel visz téged, és nem neked kell vinned őt? Hol van az az ember, aki ráérős, és nem sürgős neki minden reggel, hogy tartsd a határidőt? Hol van az az élet, ami minden reggel szerethető és szeretve élhető?

Képzeld el, csak képzeld el, hogy élhető így akár egy hétköznapi reggel. Mosolygósan ébredős, kényelmesen indulós, pont jókor érkezős. Figyelmesen hallgatós, türelmesen beszélős, örömmel munkálkodós. Amikor nem kell a még jobb, még több, még gyorsabb, mert ami van, tökéletesen elég. Amikor a maga idejében történik a reggel, és te szereted, mert érted ilyen. Amikor békésen halad a világ, és egy ritmusra jár a Te szíveddel.

Képzeld el, hogy lehet másmilyen ez a hétfő reggel.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- A legszentebb pillanat
- Támogató város
- Hosszú fehér ruhában
 
< < <  Nehéz napok
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!