Kezdőlap Rólam
Isteni Férfi
Lejegyezve: korábbi írásErőd ha növekszik, vajon mit teszel? Leigázol vagy felemelsz? Magányos farkast játszol vagy társsá értél-e már? Engeded-e, hogy melléd lépjek? Bízhatok-e benned, és rád bízhatom-e enyéimet? Vezetővé válni csak úgy lehet, ha előbb magadat vezeted...

Kevesen vannak a méltók, talán ilyen ember mifelénk nem is terem, csak oly vidéken, hol az élet isteni kegyelem, hol a természet alázatra tanít, s ahol maga az út vezet, s érleli bölccsé léptedet. Mert érni kell, s a méltóságban messzire haladni, kicsiny helytállások által naggyá így válni, a fejlődés ott rejtőzik minden lélekben, és előbb-utóbb láthatóvá lesz. Egyéni az út, de közös az eredmény, itt mindenki vizsgázik, ki miben serény, jobban, mint annak idején, hát nőj végre fel, s tanuld az isteni rendet! Mert azt kapod, mit másnak adsz, s ha helytállsz, igaznak találtatsz, neveld magad s neveld fel gyermeked, ki tán egy fényesebb világra képes lesz! Asszonyod legyen Istennőkből gyúrva, isteni férfi mellé rendelt párja, mert a megoldás két szívbe rejtett, s egyedül még te sem boldogulsz! Hagyd el magányod, és kelj páros életre, tudd, mikor szólj, s mikor hallgass női nemre, egyedülléted közösségre cseréld le, és állj át egy új világrendre! Mert amint a híd is két pillérre épül, úgy az ember sem egymaga szépül, az érem két oldala a Nő és a Férfi, s e kettő teljességben egyesül. Ne várj csodát, míg otthon nem vagy csodatévő, nagyra se törj, míg kicsiben elvérzel, haladj az idővel és érj a korral, élj egységben önmagaddal, légy azonos az istenivel, és egy jobb világra engedd, hogy Nőd vezessen el! Mert vezetővé csak az lehet, aki maga is vezetett.

Isteni Férfi csakis így leszel.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Istennők vagyunk
- Erős Férfi
- A korona lehull
- A legkisebb királyfi titka
 
< < <  A legszebb történet
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
 
 
Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek