Kezdőlap Rólam
Istennők vagyunk
Lejegyezve: 2016.07.24Volt egy Élet, melyben helyünkön voltunk, a Férfi-Isten mellett voltunk, daloltunk, táncoltunk s egybeszerettük a világot. Ma már csak csendben emlékezünk, nem szólunk, figyelünk, s hallgatunk.

Nők vagyunk. Nyomokban egy jobb életet tartalmazunk, szemünk ragyogásából kiolvashatod emlékeink. Mi még tudjuk, hogyan lehetne szebben, istenibben, mit valaha létrehoztunk, ott él bennünk fényességes múltunk. Nem szólunk, figyelünk, s hallgatunk.

Nők vagyunk. Megéltünk sok mindent, míg emberi földön jártuk utunk, vállaltuk, hogy közös a sorsunk, megkoptunk, megfakultunk, fényes testünk levetettük, por és hamu lettünk, s magunk mögött hagytuk Istennői múltunk. Nem szólunk; figyelünk és hallgatunk.

Nők vagyunk. Mint féltett kincset, érzékenységünk a fénytelen korba úgy mentettük át, hogy még legyen, aki jelez, s ha kell, a világgal együtt fáj. Vagyunk receptorok, vagyunk indikátorok, tiszta tavak és töretlen tükrök - de nem szólunk, nem harcolunk. Csak figyelünk. S hallgatunk.

Nők vagyunk. Szeretünk és reménykedünk. Már nem tudunk tétlenül figyelni, vágyunk újra ragyogni, újra élni. A helyünkre vágyakozunk, a Férfi-Isteneinkre áhítozunk. Ruhánkat leporoljuk, koronánkat megragasztjuk, emlékeink előkotorjuk, s az Istennőt felélesztjük magunk. Nem szólunk. Csendben várakozunk. Hallgatunk.

Istennők vagyunk. Arra várunk, hogy felébredj, megláss és emlékezni kezdj. Isteni fényedre, ragyogásodra és dicsőségedre, velünk való egységedre. Emlékezz a dalunkra, a táncunkra, és válj valóra! Mert Feléd fordulunk, Téged figyelünk, mert csak Rád várunk…

Nem szólunk.
Istennők vagyunk.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:
- Mai Nők
- Sématörés - Nőként, belülről
- Virággá lettünk
- Ne keresd az Igazit
 
< < <  Most Te jössz
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!