Kezdőlap Rólam
Kapcsolattolmácsolás


Hátország párkeresőknek és párra találóknak - a Tiszta Kapcsolatokért.


Az Igazit keresed, de vajon Te mennyire mersz Igazivá válni? Hol ér véget az illúzió, és hol kezdődik a valódiság? Miért talál párra az egyik ember, és miért nem a másik? Ha Te már rátaláltál a Kincsedre, hogyan tarthatod, őrizheted meg? Mi kell ahhoz, hogy a két külön világ egy közös Körbe összeérjen, hogy Én és Te Mi-vé érjen? Hogyan alkothattok erős Nő-Férfi szövetséget? Miként teremthető meg az egység nő és férfi között, amelyre mindannyian vágyunk?

Várlak:
- ha a pároddal együtt szeretnétek változni
- ha párban vagy, de egyedül jönnél, mert vannak kérdéseid
- ha egyedül vagy, de párt keresel, és szeretnél fejlődni Nőként, Férfiként
- ha csoportban szeretnéd megtapasztalni a férfi és női minőségeket


Mi-Kör - a Tiszta Kapcsolatokért


A Mi-Kör egy sajátos, összetett program nőknek és férfiaknak, olyan, amivel még valószínűleg nem találkoztál. Arra vállalkozik, hogy a széthangolódott női és férfi pólust egymáshoz közelítse és összehangolja, létrehozva ezzel a jin-jang egységet. Páros, mégis egyéni. Rád szabott, mégis univerzális tapasztalatokat hordoz. Elméletek helyett gyakorlati megtapasztalásokat ad, tanácsadás helyett elkísér az általatok szerzett felismerésekig.

Itt az ideje, hogy másképp gondolkodj, másképp hallj, másképp érezz, másképp szólj, és másképp tekints férfiként a nőre, nőként a férfira, valamint a Férfi-és-Nő-re.

Együtt egy olyan teret hozunk létre, amelyben Nő és Férfi a helyére kerül, rátalál egyedi teljességére, és amelyben kettőjük egységéből megszületik a Mi.

S hogy miért Kör? Mert a Kör maga a végtelenség, a teljesség, az egység és a harmónia. A Kör az örökké megújuló élet, a megnyilvánult végtelen szimbóluma. Nincs se kezdete, se vége, mégis befejezett és teljes.
Olyan, mint a tiszta férfi-nő kapcsolat.

Bővebb információ a módszerről és bejelentkezés a gombra kattintva vagy a ragyoglak@gmail.com e-mail címen.


A mai kor emberének különösen fontos a jó párkapcsolat. Ennek ellenére talán soha sem voltunk annyira elveszettek ezen a téren, mint most. Férfi és Nő harcol egymással, jogokat követel, számonkér, hibáztat és félrebeszél, és mintha azt is elfelejtettük volna, mit jelent Nőnek és mit jelent Férfinak lenni. Próbálkozunk és elbukunk, eltévedünk és újat keresünk. Férfiuralomról és nődominanciáról beszélünk, nőies férfiakkal és férfias nőkkel találkozunk. Összemosódtak a nemek közti határok, mégis óriási falak választanak el bennünket egymástól. Beszélünk és beszélünk, de nem értjük egymást. Hallgatunk, de csendünk süket csend.

Van kiút. Én-ismeret és Te-ismeret. Mi-vé érés. Összehangolódás. Valódiság. Pár-beszéd. Megismerni, megérteni és újratanulni magunkat és egymást. Másképpen kapcsolódni. Magunkat felvállani, és tisztán megélni, akik vagyunk. Nem a régi mintákat ismételni, hanem együtt újakat alkotni. Emlékezni ősi Mag-unkra, átemelni a mai korba, ami értünk való, és megszülni a mai Nőt és a mai Férfit.

Hogy Nő és Férfi immár igazi társ legyen. Hisz mindannyian az Igazira vágyunk.

"Külön voltál tőlem s én külön voltam tőled. Jártuk a magunk útját, nőként, férfiként. Egyéni utunk most összeér, találkozásunk immár elkerülhetetlen. Ideje van, hogy a benned élő Férfi és a bennem élő Nő egymást segítve haladjon tovább. Nem tudom, ki vagy, nem tudod, ki vagyok, de vágyunk felfedezni mindazt a csodát, ami benned és bennem rejlik. Nem vagyok ’A Nő’, csupán annak egyedi megnyilvánulása, s te is csupán egyedi megnyilvánulása vagy ’A Férfi’-nak. Egy lehetőség vagyunk. Azt választom, hogy rajtad keresztül meghalljam az univerzálist, megéljem közös-ségünket. Mi vagyunk. Egy nő és egy férfi, egyetlen közös körben."
Szappanyos Orsolya

Várlak szeretettel!

Egyéni konzultáció:
60 perc - 7.000 Ft, 90 perc 10.000 Ft, 120 perc 12.000 Ft

Páros Mi Kör: 60 perc 8.000 Ft, 90 perc 12.000 Ft, 120 perc 15.000 Ft

Párkeresőknek igény esetén rendszeres konzultáció skype-on, telefonon, egyéni megbeszélés szerint.

Csoportos Mi Kör: egy támogató közösség párkeresőknek és párra találóknak. Bejutni ajánlással lehet, további információért érdeklődj emailben:


Az aktuális eseményekről bővebben a Facebook oldalon értesülhetsz.

Tapasztalataimról bővebben itt olvashatsz:

- Veled táncolok - párkapcsolat / tánc - (az eredeti megjelenés több, mint 3000 lájkot kapott!)
- Hagyom, hogy minden lélek járja a maga útját
- Fekete. Fehér. Igen? Nem? - Rómeó és Júlia visszatér
 
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
 
KÖZÖSSÉGI PROGRAM
Tizenkét Szoba

VISSZAJELZÉS
 
"41 évesen, "A" kapcsolatra várva-vágyva, a kudarcok, értetlenségek, sértődések sötétjében botorkáltam, amikor rátaláltam Orsi oldalára. Néhány beszélgetés után rá kellett jönnöm, hogy először is magamat kell megtalálnom. Huh... 41 évesen ez eléggé kétségbeejtő lehetett volna, de Orsi szavai mindig kiemeltek a magam körül forgó, "na ezt már nincs értelme tovább folytatni" állapotomból.
S közben nem csak én épültem, hanem az önmagamban - Orsi tanácsai révén - egyre inkább felismert türelmes, szeretetteljes Nő, elkezdte a Férfi kapcsolatomat is szebbé, boldogabbá, járhatóbbá tenni. Még úton vagyok, vagyunk... és boldog várakozás van a szívemben, amikor arra gondolok, hogy a Férfi hamarosan táncra hív majd engem, és együtt táncolhatunk tova. Orsi valóban a kapcsolataim tolmácsa, tolmács önmagam felé és tolmács a Férfi megértésére.
Köszönöm!
Kármen
"
 

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
 
KAPCSOLAT

Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: 1088 Bp. Bródy Sándor utca 27.
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!