Kezdőlap Rólam
Kerestem a Nőt
Lejegyezve: 2016.05.09Kerestem a Nőt. De helyette találtam rózsaszín barbie babákat, találtam lefátyolozott rabokat és felvértezett amazonokat, buján csücsörítő rúzsos ajkakat és kívánságra pucsító necces popsikat, veszélyesnek látszó vérvörös karmokat és sötétben feszítő koktélcsajokat, virágmezőre festett álmodozókat és pillangókat kergető műszempillákat.

Megtanítottak, hogyan fess magadra arcot, hogyan bámulj buján s olykor ha kell bután a kamerába, hogyan révedj romantikusan a messzeségbe, pózolj meztelenkedve, miként járj tűsarokban csípődet ringatva, heverj szexisen a kerevetre, mit suttogj a telefonba, búgj pezsgőt poharazva, kinek mit mondj és kitől mit kérj, hogyan rejtsd el a könnyedet és hogyan erőltesd a nevetésedet, mikor mit viselj és hogyan viseld magad hogy megfelelj a kívánalmaknak mit mások rád szabtak. Megtanítottak minderre, mert jól mutatsz, mert jól mulatsz, te édes, te drága, megszerezhető, elfeledhető, lájkolható és lecserélhető plakátlány.

Megtanítottak mindenre, mi ahhoz kell, hogy olyan legyél, amilyet mások maguknak akarnak.

De nem tanítottak meg arra, hogyan fejezd ki a lelked, hogyan láss tisztán, és mosolyogj spontán, hogyan mutassa arcod az érzéseket, hogyan lehetsz a víz tükrében szebb, hogyan járj a földön mezítláb és hogyan legyen őszinte meztelenséged az esélyi ruhád, hogyan legyél hű saját magadhoz és miként kerülhetsz közelebb ahhoz, aki mélyen, valóban Te vagy.

Ébredj fel Csipkerózsika álmodból, buja sóvárgásodból, másokra szabott műalkotás életedből, vetkőzd le a műanyag ruhád, öltsd fel az őszinte Nő gyönyörű álmát, lépj le a színpadról, és válj valóra! Ne félj attól, hogy nem fognak szeretni, nem fognak elfogadni, nem fognak becsülni! Aki lát Téged, szeretni fog, aki valóban számít, követni fog, aki fontos, érezni fog. Azt, aki vagy. Csak legyél Igazi!
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Ne keresd az Igazit!
- Megöltem a szőke nőt
- Festjük magunk
 
< < <  Vigyázz, jövök!
 
Őrizz meg  > > >
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!