Kezdőlap Rólam
Lábunk nyomán
Lejegyezve: 2016.02.24Néha nem lehet mást, mint kiszállni. Mert arra már nincs tovább. Amikor már mindent beleadtunk, amikor már mindent megpróbáltunk, egyszer csak leállunk, és kimondjuk, hogy ennyi volt, hogy vége, hogy lejárt, s ekkor nem marad más, mint a továbblépés. Nagy levegő és bátorság. Feladni, amit létrehoztunk, elengedni, amit birtokoltunk, hátrahagyni mindent, és üres kézzel menni tovább. Hogy egyszer majd máshol, másképp, mással elkezdjünk újat építeni.
Nagy bölcsesség tudni, hogy mikor, tudni, hogy hogyan. Mert nem lehet elvarratlan szálakat hátrahagyni, lüktető sebeknek hátat fordítani, mondván, utánunk az özönvíz. Úgy kell továbbállnunk, hogy megértőn elengedjenek a karok, hogy lábunk nyomán új fű sarjadjon, és vállalható legyen minden hátrahagyott mondatunk. Valóságos művészet így válni el, s válni külön útra. Talán csak angyaloknak sikerül. Talán angyalokkal sikerül...
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Pillangótánc
- Letettem
- Igen. Nem.
- Tudsz-e még Játszani?
 
< < <  Nincs kedvem
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!