Kezdőlap Rólam
Magad ura
Lejegyezve: 2018.05.20A te fegyvered a némaság. A te fegyvered a hallgatás. A te fegyvered a béke, s hogy nem hat rád senki dühe.

A te fegyvered a vissza nem vágás. A te fegyvered az, hogy többé nem fog rajtad mások semmilyen fegyvere, s hogy senki kedvéért nem mész ölre. Ütni a gyengék érdeme, elvesznek ők indulattól vezetve! Te légy a mozdulatlan kőszikla, aki oly erős, hogy nem üt vissza!

A te fegyvered az, hogy fegyvertelen vagy. Mert tudod, hogy az erő benned kiölhetetlen és legyőzhetetlen. Ha nem dühít fel mások dühe, az diadal. Ha nem akadsz ki semmin se, az jó irány. A szabadság, hidd el, csak akkor érkezik, ha kivonod magad a régi játékból. Ott vagy, mégis kívül állsz. Látsz, hallasz, érzel, de már fittyet hánysz mindenre, ami beránthatna és leláncolhatna; úgy döntesz, te mégsem kiabálsz. Maradsz a béke, a csend, a nyugalom, akkor is, amikor más már a plafonon, mert kiléptél az ördögi körből, s lettél úr, a magad ura, aki világát maga uralja.

Aki üt, elveszik, aki harcol, megbukik. A küzdelem nem odakint; benned zajlik. Vajon tudsz-e uralkodni magadon s győzni, amikor a világ békétlen?

A béke belül, benned születik. Abban a pillanatban, amikor legyőzöd magadban az indulatot. Az erő ahhoz kell, hogy ne üss, ne harcolj, az erő ahhoz kell, hogy a békét Magadban megteremtsd. Hidd el, ez lesz a legnagyobb küzdelem - és a legfényesebb győzelem.

A béke az erősek győzelme a harcosok felett.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Erős férfi
- Istennők vagyunk
- Sokáig hallgattam
- Tudsz-e még játszani
- Mai nők
 
< < <  Örök
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek