Kezdőlap Rólam
Megtaláltalak
Lejegyezve: 2016.10.25


   
Lehántottam rólad egy köbméter szemetet, de nem találtalak. Lehántottam rólad egy halom elméletet, ítéletet, törvényt és rendeletet, de nem találtalak. Eljutottam az ígéretekhez, fogadalmakhoz, láncokhoz és kötésekhez, de téged nem láttalak. Amikor mélyebbre értem, találtam félelmet, bűntudatot, sérülést és fájdalmat, de téged ott sem találtalak. Láttam dühöt, haragot és gyűlöletet, de téged nem láttalak.

Találkoztam a tékozlóval és a kalandorral, a bal latorral és a prédikátorral, a bíróval és a vádlottal, de téged nem láttalak.

Láttam vadállatot, hallottam üvöltést, néztem szembe sötétséggel, de téged nem láttalak. Találkoztam féltékenységgel, gyanakvással és birtoklással, de veled nem találkoztam. Találtam hiányt, bizalmatlanságot, közönyt és magányt, de téged ott sem találtalak.

Végül benyitottam az utolsó szobába.

Ott csend volt és üresség. Bementem, és leültem épp a közepébe. Vártam. Magam sem tudtam, mire, de úgy éreztem, az az egyetlen hely, ahol jó nekem. S akkor, ott, a semmi közepén a semmit nézve egyszerre megláttam mindent. Megláttalak Téged. Végetért bennem a keresés. Megtaláltalak.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:
- Vártalak
- V'érezz velem
- Tekintettel
 
< < <  Festjük magunk
 
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 
Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!