Kezdőlap Rólam
Mély, őszinte és valódi
Lejegyezve: 2016.02.24- Írjon egy könyvet!
- Hogyan, kérem?
- Azt mondtam, írjon egy könyvet.
- Hogy ééén? De hát miről?
- Azt nem tudhatom. A témát Önnek kell megtalálnia. No, ne féljen, csak bátran. Itt egy üres könyv és egy toll. Gyerünk, írjon valamit.
- De hát hogy jövök én ahhoz, hogy belerondítsak ebbe a szép fehér könyvbe? Csupa tiszta lap, ebből még bármi lehet. Mi lesz, ha elrontom? Mit is írhatnék én, hisz nem vagyok író.
- Nézze, aki ír, az író. Ne féljen, nem tudja elrontani. Kezdje el. Majd belejön.
- Mégis mit írjak?
- Ne gondolkodjon. Ez a legfontosabb. Tanuljon meg csendben lenni. A csendben maguktól formálódnak a szavak, és kelnek útra a lélek mélyéről, hogy másokhoz is eljussanak. Csak hallgasson a lelkére. Kezdjen figyelni rá. Olyan ez, mint amikor belökik egy vaksötét szobába, eleinte nincs semmi támpont, hiába van nyitva a szeme, nem lát vele. Aztán idővel megszokja a sötétet. A szeme elkezd látni, és a teste elkezdi érzékelni a szobát. Kirajzolódnak a kontúrok, érezni kezdi az illatokat, felerősödnek a hangok, és ha elég türelmes, még a színeket is látni fogja a sötétben. Mert a fény nem odakint van, hanem Önben. Amire rávilágít, az megtelik színnel és élettel. Figyeljen ezért a lelkére, kezdje bejárni, megismerni, hagyja, hogy meséljen Önnek, és mindezt írja le ide. Higgye el, sok ilyen üres könyvet láttam már betelni. Mind gyönyörű lett. Mert minden, ami a lélekből érkezik, gyönyörű. Mély, őszinte és valódi. Olyan könyvet írjon, amit csak Ön tud megírni. Ezért lesz ez a könyv nagyszerű. Bátran. Kezdjen bele! Most.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Frappa
- Sokáig hallgattam
- Mélységes a csend
- Mondanom kell
- Én a Világban, Bennem a Világ
 
< < <  Vigyázz rám!
 
Dőlök > > >
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!