Kezdőlap Rólam
Mondanom kell
Lejegyezve: 2015.05.13Elmondanám Neked. A Mindent. Egy szuszra. Mert kérdeztél. Mert tudom, hogy tudnod kell. Mert tisztellek. Mert vágyom letenni a lábaid elé. De félek. Hogy nem érted. Nem jól érted. Hogy túl sok lesz. Az őszinteségem, a múltam, a hitem, az igazságom, az érzésem, az én világom. Immár összekapcsolódva Veled. Túl nagy súly Neked. Túl mélyen érintene. Lehet, hogy inkább meg sem hallod. Lehet, hogy fejbeváglak vele. Lehet, hogy elfutsz, lehet, hogy lebénulsz, lehet, örökre elnémulsz.
Mégsincs más választásom. Tudom. Csak erre van utam. Feléd. Ez a dolgom. Mondanom kell. Pont Neked. Szeretetből. Bátorságból. Hitből. Bölcsességemre támaszkodom. És Benned, pont Tebenned végtelenül bízom. Hogy elég erős vagy már. Hogy elég nyitott vagy már. Hogy képes vagy már. Hogy mégis, mégis elbírsz vele. Hogy mégis, mégis elbírsz velem. Nincs más választásom. Mert feltetted a Kérdést. Megszólalok hát.
Elmondom. Érted mondom el.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Mélységes a csend
- Te vagy a Csend
- V'érezz Velem
- Veled táncolok
 
< < <  Egy vagyunk
 
Mintha > > >
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!