Kezdőlap Rólam
Most Te jössz
Lejegyezve: 2016.07.15Miután minden követ megmozgattam és minden pályán végigfutottam, s azután, hogy ezerszer elestem és ezerszer újra kezdtem, hogy hitemet kitartásomat próbára tettem, míg végül elfogyott minden erőm és elégett minden életem, végül megálltam, megértettem, hogy ennél többet nem tehettem, feladtam, s kileheltem a lelkem.

Most Te jössz - mondtam utolsó lélegzetemmel.
S Te meghallottál és elindultál.

Voltál mély magányban és kilátástalan küzdelemben, csak magadra számítva s lehetetlenek után kutatva, álltál vadító szélben és pusztító jégesőben, harcoltál elemekkel és szörnyetegekkel, míg csatákban erődre leltél, s kiállva minden próbát a vadonon át a hozzám vezető útra leltél. S mikor hosszú bolyongásod után hajlékomba végül megérkeztél, elegendő volt egyetlen szó, egyetlen mozdulat és egyetlen csók, mellyel életre keltettél.

Most itt állsz előttem, sebeidet mint legdicsőbb kitüntetéseket viseled, harcod az arcodon, a jel homlokodon, ragyogás szemedben, kezed a szíveden, s én csupán egyetlen szóra vagyok képes: Igen.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:
- Vártalak
- Köszönet a Férfinak
- Istennők vagyunk
- Ha elhal a dalom
- Pillangótánc
 
< < <  Örökké
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!