Kezdőlap Rólam
A Te Utad - Női kör


A Te Utad - Önfelvállalás Nőként
Hat alkalmas Női kurzus

Négy kurzus már nagy sikerrel lezárult. A visszajelzésekhez görgess
lejjebb. A program megfelelő számú jelentkező esetén indul. Ha szeretnél részt venni, vagy van egy női közösséged, akiket érdekelhet a program, keress meg! Várom jelentkezésed!Ez a képzés bátor Nőknek szól. Azoknak, akik felismerték, hogy valami nincs rendjén, és mernek feltenni határokat feszegető kérdéseket. Azoknak, akik elég bátrak kilépni a sorból, és másképpen létezni a világban, mint eddig. Akik mernek Nőni, belülről változva változtatni. Azoknak szól, akik hisznek ősi női varázserejükben, mellyel sebeket gyógyítanak, szíveket ölelnek és világot emelnek.

Ez a képzés Neked szól.
Aki készen állsz megismerni és kibontani magadat, és járni a szív útját. Ez a képzés
Rólad szól, aki hiszel Magadban, aki hiszel a Férfiban, és aki részt vállalsz az
Egység megalkotásában. Mert Teljességünk csak Együtt működik.
Ismered-e a Nő ezer arcát? Ismered-e a színeit, a végtelen árnyalatait, követed-e
átváltozásait? Vállalod-e az Ezerarcú Nőt? Éled-e a sokszínűségedet? Kibontottad-e
már ezer szirmodat? Mutatod-e mind az ezer arcod, adod-e mind az ezer szirmod a
Férfinak?
És megtalálod-e az Ezerben az Egy-et?

Nőként a kezedben a világ sorsa. Vállalod-e a küldetést? Adod-e Magad? Van-e
bátorságod valódi Nőként élni? Menni az utadon, tapasztalni, változni, és közben egy
valódi Férfi társává érni? Velem tartasz-e az önfelvállalásban? Jössz-e velem Nőni?


Mikor érdemes jelentkezned a kurzusra?

- Ha te is az együttműködésben és az egyenrangú kapcsolatokban hiszel.
- Ha nőiességedet, a női minőséget vágysz intenzívebben megélni.
- Ha szeretnéd megérteni a párodat, közelebb kerülni hozzá, őszinte, tiszta, igaz kapcsolatban élni vele.
- Ha egyedül vagy, párt keresel, és jól jönne egy új módszer.
- Ha egy szakítás, válás feldolgozásához keresel segítséget.
- Ha vannak megoldásra váró kérdéseid nő, férfi, párkapcsolat, család témájában.
- Ha az emberi kapcsolódásaidon, kommunikációdon szeretnél javítani.
- Ha növelnéd a benned lévő empátiát, megértést, elfogadást.
- Ha a gyakorlatban szeretnéd kipróbálni magad, megtapasztalni egyén és közösség viszonyát.
- Ha vágysz egy támogató női közösségre, amelyben valódi emberi kapcsolatokra, akár barátságokra is találhatsz.

Mély megtapasztalásaimat a szív útján vágyom megosztani Veled, és arra kérlek, a magad csodálatos egyediségével kapcsolódj most hozzánk, Nőkhöz. Mutasd meg Magad, és mi nyitottak leszünk Rád. Lépj felénk, és mi örömmel fogadunk Téged. Vállald, aki vagy, és mi hálásak leszünk Érted. Mert Helyed van nálunk.

A 6 alkalmas kurzus gyakorlatias, őszinte, mély és valódi. Alapja a bizalom, az együtt érzés és az egymáshoz kapcsolódás. Célja a megosztás, együtt tapasztalás, megnyílás és növekedés, az egyedi közössé formálása. Női közösség. Erős és Bölcs. Tápláló szeretettel vár.

Ajánlott írások:
- Sématörés nőként
- Megöltem a szőke nőt
- Veled táncolok


Helyszín: hamarosanAz aktuális eseményekről bővebben a Facebook oldalon értesülhetsz.
Kép: Steve Hendersson

Visszajelzések néhány résztvevő tollából:

"Év elején bebábozódtam és csak figyeltem és vártam, ahogy telnek a napok. Támogattak.
Aztán szép lassan elkezdtem lépkedni, óvatosan. Támogattak.
Jó volt néha megállni és körbenézni, majd tovább menni, megengedni a körülöttem és bennem levő érzéseket és történéseket. Támogattak ebben is.
Aztán szaladni kezdtem, mert éppen úgy kívántam. És támogatást kaptam ehhez is.
Mindig van egy női kör, itt mindig van, aki támogat. És van egy tolmács is, akin keresztül elérhető ez a kör - mindig. Mert Benne van, a része és a közvetítője is.
Téged is vár és szívesen lát mindig.
Pirki
"

"Számomra a Női kör egy olyan közösség, ahol megélhettem valódi részeim, ahol nem kellett félni semmitől. Biztonságban voltam az első perctől fogva és alkalomról-alkalomra jobban vártam a találkozást Magammal, Veletek. Köszönöm, hogy a bajban mindnyájan a kezeteket és szíveteket nyújtottátok nekem. Hálás vagyok, hogy rátaláltam Orsi oldalára és mertem a lelkem hívó szavát követni. Úgy érzem minden nőnek szüksége lenne egy ilyen támogató védelmi körre. Megszerettelek Benneteket! Megszerettem Magamat.
Mária
"

"Igazán hálás vagyok a Női Körnek, a szent találkozásoknak, ahogy útjaink összeértek. Együtt elindulni, lassan tapogatózva, de legbelül tele hittel és bizalommal. Fokozódó türelemmel, szeretettel és empátiával egymás felé. Együtt alakulni, szépülni, egyre inkább egységbe kerülni önmagunkkal. Tükreinkben látni egymást. Megérteni, ottlenni, elfogadni. Ezeket mind jelentette nekem a Női Kör. Különböző női sorsok tárultak fel, a fájdalmak mellett mégis mindig ott volt a törekvés, a törekvő szellem, mely azt mondta: legyek az, aki vagyok. Legyek olyan ragyogó, ami természetemből sugárzik, legyek összhangban igaz lényemmel! Ez a folyamat belül és kívül történt egyszerre. Egyre inkább láttuk magunkat, és egyre inkább láttuk egymást. A másikban megláttuk önmagunk különböző részeit. Minden alkalom más volt, minden találkozás új és megismételhetetlen, a jelen pillanat szerint való.
Úgy érzem, olyan belső felismerésekkel lettem gazdagabb, melyek segítettek, hogy még inkább egységbe kerüljek önmagammal, azzal aki valójában vagyok.
Végtelen hálát érzek. Köszönöm az életnek, hogy élhettem ezzel a csodálatos lehetőséggel, hogy a Női Kör tagja legyek, Orsinak, hogy olyan utat járt be, és olyan emberré vált, aki képes ilyen igaz módon adni és befogadni, köszönöm minden társamnak, akivel együtt haladtunk ezen az úton, bátor nőként, akik nem adták és nem adják fel. És a mesének még nincs vége :) :).
Isten áldjon Mindnyájunkat. Zsófi
"

"Mit adott a női kör? Sokat! Közelebb kerültem önmagamhoz - nőiességemhez. S más szemmel nézem már magam! Megtanított alkalmazkodni, s nem ítélkezni másokkal szemben. Megtanulhattam, hogy ne erőből, s egóból oldjam meg a konfliktusokat. Megtanultam, hogy lehetek nő. Kimutathatom az érzéseim, lehetek gyenge, s igenis támaszkodhatok egy férfire.
Megtanított nem feladni!
S sok tanulás mellett nem utolsó sorban - csodálatos, s remek embereket ismerhettem meg!
Köszönöm a 10 hetet!
Réka
"

Az alábbi levél egy olyan hölgytől érkezett, aki csak egyetlen alkalomra tudott eljönni, hiszen erre is van lehetőség. Nem éreztük őt kívülállónak, az első pillanattól kezdve a Kör része volt. Hála érte!

"Kedves Orsi!
Köszönöm, hogy ott lehettem a Finomhangoláson, mert a meghitt és biztonságos közeg felbátorított kimondani azt, akkor és ott, amit éreztem, és amit korábban, hasonló helyzetben nem mertem volna "kiadni" magamból. Abban a védett térben, ahol elfogadást kaptam, úgy, ahogy vagyok, az igazi megpihenés, mély magamra és másokra figyelés élményét jelentette. Szelídnek és mégis erősnek, bátornak éreztem magam köztetek, és ha belegondolok, azóta is. Az az este nem ért ott véget, mert napokkal később olyan folyamatot indított el bennem, ami feltárt mélyen eltemetett gyökereket. Ezek a belső képek és párbeszédek megmutatták, honnan fakad a növekedéstől való félelmem és szégyenem, azt is, hogyan nézzek szembe velük, hogyan öleljem át, hogyan tegyem szövetségeseimmé őket.
Ölellek, szeretettel és hálával,
Zsiann
"

"Hihetetlen volt az a hat alkalom, és amilyen finoman vezetted a történések fonalát. Olyan élmény volt ez nekem, mint egy metamorfózis. A tükrök jutottak eszembe... összetört értéktelen tükörnek éreztem magam. Elkeserített, hogy sohasem lehetek olyan sima és szabályos, mint amire vágytam. Nem tudtam, hogy mihez kezdjek a keret nélküli törött darabjaimmal. Aztán megláttam, hogy mi van a tükrön túl. Összeálltak a törött darabok... és nem tükör lett. Hanem milliónyi fényben pompázó kaleidoszkóp.
Köszönöm! Zsuzsi
"

"A kör attól kör, hogy körbeér az erő, a szeretet és a figyelem. A kör attól kör, hogy csatlakozol. Benne vagy. Bízol. A körben akkor is jelen vagy, ha nem vagy ott. A kör hall. A körben adsz és kapsz! Mindig annyit, amennyit tudsz, illetve amennyit
befogadni képes vagy, amire szükséged van! A kör(öd)be másokat is beléptethetsz, a "KÖR"-ben szerzett tapasztalatok által! Csodákat fogsz tapasztalni! Hagyd, hogy megérintsen!
Hálával: Márti
"

"Tegnap volt az utolsó alkalom a Női körrel. Persze még lesz folytatás, más formában. Hat alkalom, amikor kerestük Önmagunkat, a megoldásokat az épp aktuális feladatainkra, egymáshoz kapcsolódva, ölelő melegségben, egymást
támasztva, bíztatva, elfogadva, egyszóval SZERETETBEN. Két hetente otthonra leltünk, ha két órára is, lehettünk akik vagyunk, elvárások, ítéletek, megfelelési kényszer nélkül. És együtt fejlődtünk, tanultunk, tapasztaltunk, ki -ki a maga útját
járva, de együtt, hisz a Te utad, az Én utam is! Még nem érkeztünk meg, mert megérkezni soha nem lehet, de ezentúl mindig ott leszünk. egymásnak!
Köszönöm. Ági
"
 
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
 
KÖZÖSSÉGI PROGRAM
Tizenkét Szoba

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
KAPCSOLAT

Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: 1088 Bp. Bródy Sándor utca 27.
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek