Kezdőlap Rólam
Szeretsz-e engem?
Lejegyezve: 2015.04.02Én úgy hiszem, hogy a Gyermek a szívben fogan. Ott készül el először a Fészek, melybe majd megérkezik. Helye lesz bennünk, mert a szívünk hívja életre. A fej csak leköveti és segíti, megtámogatja a szív döntését, és a szív megkéri a testet, adjon otthont egy új életnek.
Akkor az egész test munkába áll, átkapcsol turbó üzemmódba, és mindent az új élet szolgálatába állít. Amikor a Gyermek még a testünkben növekszik, vele együtt elkezd nőni az anyaságunk is. Helyet követel magának, kérlelhetetlenül. Kilenc hónapot ad, hogy felkészüljünk a fogadására, hogy vele együtt megnőjünk mi is. Hogy megadjuk magunkat, és átadjuk magunkat Neki.

Mert óriási dologra készülünk. Egy új lelket segítünk a Földre jönni. A megszületése az élet legnagyobb találkozása. Ami belül volt, kívülre kerül, láthatóvá, hallhatóvá, tapinthatóvá, szagolhatóvá válik. Itt van, testbe, anyagba formálva Ő, a Lélek, aki minket választott Anyának.
És attól a naptól kezdve naponta próbára teszi a szeretetünket. Felkelt az éjszaka közepén, elviselhetetlen sírásokat produkál, néha megharap és leeszi a legjobb ruhánk. Követeli a figyelmünket, felhasználja minden időnket és energiánkat, kiüríti a pénztárcánkat, átrendezi az otthonunkat és az életünket.

Mert tanít. Hogy mire? A feltétel nélküli szeretetre. Minden tettével, megnyilvánulásával ezt kérdezi: Szeretsz-e engem annyira? Szeretsz-e olyannak, amilyen vagyok, mindenestül és mindennek ellenére, akkor is, ott is, úgy is, feltételek nélkül? És te áhítattal adod át magad Neki, és mondasz naponta Igent. A legnagyobb igent, ami csak emberként lehetséges. Igen, Gyermekem, feltétel nélkül szeretlek. Úgy, ahogyan csak ember szeretni tud. Mert Anya vagyok. S nem tudok mást, mint szeretni, életem végéig, és azon túl.

Te hívtál életre, létemet Neked köszönhetem. Mert veled együtt megszületett belőlem az Anya is.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Vigyázz jövök!
- Anyalánc
- Kézzel írott asszonyi sorsok
- Éhes vagyok!
- Hagyom, hogy minden lélek járja a maga útját
 
< < <  Anyalánc
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!