Kezdőlap Rólam
Test a Testbe, Lélek a Lélekbe
Lejegyezve: 2016.01.18"A szeretet az egyedire adott egyedi válasz." /Neale/

Belegondoltál már abba, mekkora bátorság kell a nőnek ahhoz, hogy beengedje a testedet a testébe? Micsoda bizalom, amikor megnyílik neked egy nő! Ha nem tudod megnyitni a lelkét, nem fog veled szeretkezni, csak egy húsdarabot fogsz ölelni, csak egy testbe fogsz behatolni. Lefeküdni könnyű, de szeretkezni valakivel már misztérium. Szentség. Ha elég érző férfi vagy, ha már megértél rá, ha figyeled és tiszteled a nőt, már nem kielégülni akarsz általa, már nem elégszel meg ennyivel. Már nem csak egy nő lesz számodra a sokból, hanem az Egyetlen Nő.

Ismerni akarod, érezni és érteni, úgy lenni benne, mintha otthon lennél, belebújni lelke minden szobájába, meghallani szíve minden suttogását, ráhangolódni lénye ritmusára, érezni minden rezdülését, Érezni Őt. Akkor pedig ő már nem egy kívánatos test, nem egy pillanatnyi megkívánás, hanem a legfelnőttebb legszentségesebb megismerni vágyás. Valaki, akit lénye teljes egészében akarsz meginni, és akit lényed legmélyéből akarsz megitatni. Óriási felelősség belépni egy nő testébe. Mert ezt csak úgy teheted meg, ha belépsz a lelkébe is. Ahhoz pedig már az ő engedélye kell, a meghívása és jóváhagyása, egy hatalmas Igen. A gesztus, hogy 'Gyere'! Micsoda boldogság a Férfinak, amikor ezt a hívást meghallja. Azt üzeni a Nő: 'Elfogadlak, úgy, ahogyan vagy, megnyílok feléd és megnyílok neked, hogy befogadjalak testemmel és lelkemmel.'

De jól vigyázz, mert a megnyíló Nő ilyenkor válik a legérzékenyebbé, egy törékeny virággá lesz. Mindezt érted teszi, mert csak ilyen állapotában tud befogadni az otthonába és hazavezetni téged. Hisz erre vágysz: ezer kaland és veszély, milliónyi harc és küzdelem után végre hazatalálni, elfogadásra és otthonra lelni nála, aki oly otthonosan mozog a lélek világában, és aki képes rá, hogy neked is megmutassa ezt a világot, amely nem más, mint az Édenkert. Az a Nő, aki képes erre, valóban lehozza neked a mennyországot. Nélküle nem találsz el oda, a kulcsok nála vannak. De ő sem megy nélküled semmire: mit ér a tudás, ha nincs kivel megosztani, mit ér a kincs, ha nincs kinek odaadni. Jól tudja azonban, hogy csak az arra méltó férfit lehet mindezzel megajándékozni. Mert az ilyen férfi már nem él vissza erejével, már ledobja a páncélt, a szíve már nyílik, már érző, már meghallja a nőt, és követi. Ez itt a titok: van olyan, amikor a nő vezet, amikor a teremtés koronája leteszi a koronát, meztelenre vetkőzik, és azt mondja a Nőnek: itt vagyok, hazajöttem, rád bízom magam!

Mekkora bátorság kell a férfi részéről, hogy megadja ezt az engedélyt, és átadja a nőnek a vezetést! Hogy a testét a nő testének merje adni, és merjen elveszni benne. Hogy a lelkét megnyitva merje elfogadni a nő hívását. Ilyenkor a nő is beköltözik a férfiba, benne lesz a lelkében, ahogy a testük összeér, összeolvad a lelkük is.

Ne keresd A NŐ-t. Nem vagyok az. Egy nő vagyok csupán, egyedi változata annak, amit annyira keresel. Én nem az idea vagyok, hanem a hús-vér nő, az éginek csupán földi mása. Sosem leszek a nő a magazin címlapján, sem az a nő, akiről a mesék szólnak. Nem vagyok tökéletes. Csalódni fogsz, ha a mindent várod el tőlem. De ha van türelmed és figyelmed megismerni engem, megmutathatom neked, milyen az egy nő. Milyen vagyok én, Egy nő a sok közül, hogyan élem meg én a nőségemet, miképpen válik valóra bennem és általam A Nő.

S ha már elmondhatod, hogy valóban ismersz, ha már jártál minden szobámban, az egyediben talán mégis megtalálod mindazt, amit keresel. Talán az egy nőben mégis megtalálod A Nőt. S akkor már nem vágysz másra, mert az egyediségemet szereted, s az egyediségemben szereted A Nőt, és rajta keresztül az egész világot. Ez az a szerelem, amely hegyeket mozgat és világokat változtat. De ketten kellünk hozzá. Egy egyedi nő - és egy egyedi férfi.

Ma még csak egy nő vagyok neked. Ma még csak egy férfi vagy nekem. Ha elfogadod, ha megismered, aki vagyok, lehetek számodra az Egyetlen Nő. S ha én elfogadlak és megismerlek, aki vagy, lehetsz Te számomra az Egyetlen Férfi. Csak indulj el. Így jutunk el egymáshoz, az egyedin át az Egyetlenig. Gyere. Test a testbe, lélek a lélekbe.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Bizalmam benned végtelen
- Legyél velem csendben
- Tekintettel
 
< < <  V'érezz Velem!
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!