Kezdőlap Rólam
Ültess egy padot!
Lejegyezve: 2016.07.03Igen, jól hallottad. Azt mondják, ha jobbá akarod tenni a világot, ültess egy fát. Én azt mondom: Ültess egy padot. A fa alá, a folyópartra, az út mellé, a ház elé, az udvarokba, a terekre, a hegytetőkre és a várótermekbe. Tegyél ki padokat mindenhová, és várj, hogy az emberek birtokba vegyék őket. Egy üres pad hívogat, megszólít, szinte kínálja magát a találkozásra. Észrevetted, hogy a padok mindig többszemélyesek? Amin csak egy ember fér el, az nem pad. A pad lényege a találkozás. Valaki arra jár, és ráül. Aztán jön még valaki, és úgy dönt, odaül mellé. Mert van hely. S ha van hely leülni, adódik idő is beszélgetni, lesz lehetőség is ismerkedni. Együtt lenni. Nem virtuálisan, hanem személyesen.

Képzelj el egy várost tele padokkal. Padok a szerelmeseknek, szülőknek és gyerekeknek, barátoknak, ismerősöknek és ismeretleneknek, rokonoknak és üzletfeleknek. A pad nem más, mint közösségi tér. Mennyire egyszerű lenne padokon összehozni az embereket!

Ültess egy padot. Mert ha padot adsz a világnak, helyet adsz másoknak. A pad a Hely, a pad a megállított Idő, a pad maga a Találkozás. S ahol emberek valóban találkoznak, ott csodák történhetnek...
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:
- Te vagy a Csend
- Elmondanám Neked
- Mondanom kell
- Egy vagyunk
 
< < <  Ne keresd az Igazit
 
Örökké  > > >
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!