Kezdőlap Rólam
Üzenet a Túlsó partról
Lejegyezve: 2017.02.08Most simaság van.

A vihar elvonult, a károkat elszenvedtük, felmértük, és helyrehoztuk. Mindaz, amit megéltünk, megerősített abban, hogy együtt, és csak együtt van utunk. Veszítettünk el szerepeket, hiteket, reményeket, harcokat és küzdelmeket, és értékes, soha vissza nem hozható éveket. Hogy nyertünk-e bármit is? Minden bizonnyal bölcsebbek és tapasztaltabbak lettünk. Talán sérülékenyebbek is, mégis ezerszer erősebbek. Olyasmi történt velünk, ami lehántotta rólunk minden valódinak vélt ruhánk, s meztelen vetett idegen partra, hogy talpra állva elinduljunk kideríteni, hol vagyunk, miért vagyunk, s egyáltalán: kik vagyunk.

Legfőbb nyereségünk csupán annyi, hogy létezünk, hogy túlélők vagyunk. Magunkat megőriztük, s ez az aprócska eredmény elegendő egy új világ felépítéséhez. Általunk egy olyan világ születik, amelyben már nincsenek sem vesztesek sem győztesek, mert közösségünk valódi, igaz, érted és értem létező.

Most simaság van. Nem azért, mert semmi sem történt. Inkább azért, mert már minden megtörtént. Hátranézünk, s nem felejtünk. De többé már nem háborgat senki sem. Bennünk kisimult a múlt.


Most simaság van. Olyan nyugalmas és végtelen, hogy azt többé már képtelenség elveszíteni. Megérkeztünk oda, ahol Te vagy és én vagyok és Mi vagyunk. Itt, a túlsó parton.

Gyere, add a kezed! Indulhatunk.
 
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- A szív bölcsessége
- Ha elhal a dalom
- Bizalmam benned végtelen
- Most Te jössz
- Fekete. Fehér. Igen? Nem?- Rómeó és Júlia visszatér
 
< < <  Köszönet a Férfinak
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!