Kezdőlap Rólam
Válás- válság
Lejegyezve: 2017.12.06Egy család örök szövetség. Nem múlik el a válással. Csak a párkapcsolat bomlik fel, a család, mint rendszer élő, lüktető marad, és minden tagja fontos feladatot kap benne. Olyan ez, mint egy nagy közös társasjáték, amit együtt játszunk, még ha látszólag egymás ellen is cselekszünk. Itt nem akkor ér véget a játék, amikor valaki nyer, hanem akkor, amikor mindenki megtalálja a maga helyét, békéjét, és amikor mindenki jól lesz. Valami láthatatlan erők irányítanak, és egészen addig nem eresztenek, amíg meg nem értitek, mi a játék célja, és együtt meg nem valósítjátok. A családtagok valójában most is egymást segítik, és a végére mindenki sokat fog fejlődni.

Hogy mit lehet tenni egy családban nőként válság idején? Rengeteget. Először is szeretni. Aztán hinni. Stabil ponttá érni. Bölccsé válni. A szív szemével látni. Adni a kályha melegét, és látni azt is, amit más nem lát. Látni a sérült lelkeket, a büszkeségeket, a mélyben megbújó félelmeket és fájdalmakat, és mindezt érteni, érezni és gyógyítani. Fájó szívvel, vérezve is értük dobogni. A női erő nem bokszol, hanem elsimít és begyógyít. Először önmagát, aztán mindenki mást. Igen, ekkora nagy a nő feladata. Lelket önt mindenkibe. És kivezet akár egy egész családot a labirintusból. Nagyon mélyről, önmagából indítva el a változást, gyönyörű fényű tiszta szíve erejével.

Kívánom minden családnak, hogy legyen benne legalább egy valaki, aki megőrzi józanságát még válság idején is, aki átlát a harcokon és viszályokon, és aki elég erős ahhoz, hogy már ne legyőzni, hanem felemelni tudjon másokat.
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:
- Leszel a volt férjem?
- Lábunk nyomán
- Tudsz-e még Játszani?
- Stabat Mater
- Istennők vagyunk
 
< < <  Félút
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!