Kezdőlap Rólam
V'érezz Velem!
Lejegyezve: 2016.01.01Amikor dalom a fájdalom...
Már nem félek az érzésektől, bármit is mutatnak, bátran megyek bele, lásd, a Telihold mindig megérkezik, hogy bevilágítson a lelkembe. Valaha menekültem, tagadtam, eljátszottam és elkendőztem, rejtettem, amit érzek, magam elől is - oly elszántan és oly gondosan, hogy elhittük mind a felszínt, bár alatta titkos világok égtek. Félig éltem csak, és félig voltam itt, egy részem nem volt látható, és nem volt jelen. Jó kislány és hűséges feleség, példás asszony és kezes-bárány féleség, szép volt, jó volt, mutatható és szerethető volt, de jaj, hol volt ebből az egész-ség, csak eljátszottam a szerepem. S közben feszült a maszk, és szorított a jelmez.

Aztán történt valami, egészen drámai, én pedig visszafoghatatlanul érezni kezdtem. Megesik, hogy benyitunk egy ismeretlen szobába, és rémisztő, mit benne találunk, nincsen se fény, se melegség, errefelé halandó alig merészkedik, de mégis, menni, menni kell a mélyére, érezni, vérezni, fájni, törni, megélni, mert ilyen a sötét. S miközben megengeded mindezt, hogy történjen, alámerülsz és elsötétülsz, valaki benned akkor is tisztán ragyog, és a fényben ül. Ő az, aki nem ítélkezik és nem magyaráz, aki megenged és elfogad, és ő az, aki feltételek nélkül szeret akkor is. Egy biztos pont, egy stabil kapaszkodó, mely tartja benned a lelket, amikor mélyen jársz. Neki köszönhetem, hogy már nem tagadok, és nem menekülök, hogy merek érezni, megélem, ami van, és magamhoz ölelem minden érzésem. Mert tudom, hogy a valódisághoz mindez hozzátartozik. Azóta árnyaltabb vagyok, de igazabb, hullámzóbb, de élőbb, érzékenyebb, de hitelesebb, tökéletlenebb, mégis teljesebb.

Ne félj hát az érzéseimtől, gazdagítanak és finomítanak, lágyítanak és mélyítenek, élővé és igazzá tesznek. Csak a megfagyott szív nem érez, csak az élettelen szív nem vérez. Ne félj a vérző szívemtől, oly titkokat mutat meg neked, melyek csak a Telihold fényében látszódnak. S ha velem tartasz, tudd, hogy mikor engem ölelsz, bennem a mélységet és a sötétet is öleled. Amikor engem szeretsz, mindenemet szereted. Amikor engem fogadsz, a teljességemet fogadod. Tudd, hogy én v'érzőn is szeretlek.

Jöjj hát, Kedvesem, és Érezz Velem!
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Mielőtt megbocsátok
- Legyél velem csendben
- Vezetett vagyok
- Vigyázz rám!
- Te vagy a Csend
- Megtaláltalak
 
< < <  Kiút
 
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!