Kezdőlap Rólam
Vezetett vagyok
Lejegyezve: 2015.01.04Három nap alatt egy híján 20 férfi által töltődtem.

Ez az információ rólam - hmm, mit is indít el benned? Mire gondolsz ebből, milyen nő vagyok? Nem félreértendő. Nem jelent húsz férfiágyat. Néha még érintést sem jelent. Néha még szavakat sem jelent. Energiát jelent. Figyelmet. Gyönyörködő tekintetet. Ölelést. Szeretetet. Tükröt. Megerősítést. Védelmet. Amit kaptam, a legtisztább, legistenibb, legfelemelőbb Férfi Energia volt számtalan formába öntve.

Vezetve voltam. Nem terveztem, mégis, a tudatalattim mintha megszervezte volna ezt a zarándoklatot a lelkemnek. Mert olyan volt, belső út, intenzív terápia, bár a férfiak nem tudtak róla. Nem is ez számít. Csak az a fontos, hogy megtörtént. Önkéntes segítőim voltak. Hála mindannyiuknak. A segítő minőséget megélni sokkal egyszerűbb, sokkal hétköznapibb, mint gondoljuk. És mindkét irányba működik. Egyszerre is. Mert örökös áramlásban vagyunk, oda-vissza keringő energiatáncban. Örvénylés, forgás, kapcsolódás. Rád hagyatkozás és rám bízás. Ha nem lépek ki a magam köréből, ezt sosem tapasztalom meg.

Mi kellett hozzá? Szabadság. Bátorság. Intuíció. Háromnapi alig alvás, ami kiüti az elmét. Ez sem direkt így, mégis a terv része volt valahol. Kellett a három, hogy a végére elzsongva megadjam magam. Egy idegen férfi ölébe dőlve engedni kifolyni a könnyeket, letenni a terheket, megtapasztalni a biztonságot nem mindennapi élmény. Meditáció. Szentség. Abban az áldott pillanatban, amikor létrejön a kapcsolódás, már nincs idegenség. Namasté van. Tisztelet van. Bizalom van. Elfogadás van.


Nem kellett hozzá meztelenség. Mire eljutottam a megadásig, a tiszta tekintetek már rég levetkőztették a lelkemet. Beléjük néztem, és magamat láttam. Rémisztő. Igaz. Valódi. Smink nélküli fátylak nélküli tiszta Lét.

Mindig mindenhova azért megyünk, hogy ott megtapasztaljunk valamit. Ha megengedjük ezt a sorsnak, váratlan ajándékokat rak a lábunk elé. Vezetés alatt állunk. Jeleket, hívásokat kapunk. Mindenki. Csak van, aki még nem hallja, nem látja. Én sem mindig. Most nyitva volt a zsilipem, beengedtem rajta az Univerzumot. És feloldott és kitakarított és begyógyított és elsimított. Mindezt egy híján 20 férfi által cselekedte.

És hogy hol van az az Egy? Akinek híján? Készül. Úton van. Valaki más karjában van. Nem számít. Csak az, hogy létezik, és hogy őt is vezetik.

Köszönöm ennek a 19 önkéntesnek, hogy belevittek a táncba. Kézről kézre, tekintetről tekintetre, találkozásról találkozásra. Férfiak, ontsátok magatokból a tiszta Férfi Energiát. A létezésetekkel adtok nekünk, Nőknek. Csodák vagytok mind.Ebben a pillanatban berepült egy kismadár az ablakomon. Szó szerint. Kivittem az erkélyre. Ott ücsörög. Valahogy nem akar elmenni. Megpihen? Szemlélődik? Töltődik? Ki tudja.

Most már elhiszed, hogy mindig kapunk jeleket?
    Szappanyos Orsolya, kapcsolattolmács.
Az oldal valamint a Facebook oldal minden írása saját szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek. Megosztható változtatás nélkül, a szerző és forrás pontos megjelölésével. Köszönöm.
 
Kapcsolódó írások:

- Pillangótánc
- Mélységes a csend
- Üzenet a Túlsó partról
- Vezet És Követ És...
 
   
 
KAPCSOLAT


Szappanyos Orsolya kapcsolattolmács
Cím: Léleképítészet,
Budapest, II.kerület, Pasaréti út 12.
félemelet 2. kapucsengő: 12
E-mail: ragyoglak@gmail.com
Telefonszám: kérd e-mailben!
Skype: Ragyoglak

KERESÉS

 
KÖVESS A FACEBOOKON!

 
FÉNYÉKSZER
 
 


Copyright © 2014-2018. Minden jog fenntartva! Ragyoglak.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek
Kezdőlap - hirfolyam Kezdőlap - hírfolyam Likeold az oldalunkat!